Rawatan princess InstaLifting
Rahsia tingkatkan seri wajah sepantas kilat
Hasilnya - wajah kembali Glowing!

Slot Sesi Konsultasi Rawatan Princess InstaLIft PERCUMA di SEMENYIH Kini Dibuka!

Atau scroll ke bawah untuk baca lebih info.

Saya mengalami masalah wajah jatuh ni sejak berusia 30 tahun. Sekarang dah nak masuk 50-an. Malu rasa setiap pagi nak masuk office. Macam macam krim dah pakai tapi tak ada perubahan. Sama je. Alhamdulilah tergerak hati nak buat rawatan di Marissa Aesthetic. Sekarang wajah dah cantik dan nampak muda dari usia.
Pn. Nora, 48 tahun
Penjawat Awam

Di atas merupakan antara feedback pelanggan selepas rawatan Princess InstaLift di Marissa.

Mesti dah buat pelbagai rawatan lain tapi masih takde kesan?

Nak wajah kembali tegang, terbentuk dan nampak lebih muda?

Ya, NAK!!

Apa Itu Masalah wajah jatuh akibat usia meningkat?

Graviti, pergerakan wajah, dan kedudukan tidur adalah faktor sekunder yang menyumbang kepada perubahan kulit.

Apabila kulit kehilangan keanjalannya, graviti boleh menyebabkan kening dan kelopak mata ‘jatuh’, dagu berlapis serta cuping telinga yang lebih panjang.

Garis-garis halus wajah pada bahagian tertentu seperti di dahi atau sekitar atas mulut akan kelihatan lebih ketara setelah kulit mula kehilangan keanjalannya.

Selain itu, posisi tidur turut menyumbang kepada masalah kedutan. Ini kerana semakin anda berusia, posisi tidur yang tertentu semakin senang untuk meninggalkan kesan dan sebabkan kedutan.

Teknologi Rawatan princess instalift

tonton video di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang rawatan princess instalift

Bila Nampak Kesan?

Kesan rawatan Princess InstaLift dapat dilihat dengan serta-merta dan hasilnya bertahan sehingga  lima tahun. Pakar Marissa mengambil masa selama lebih kurang sejam untuk melakukan rawatan ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik ini tidak menyakitkan.

Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan. Ia boleh digunakan untuk menutup kedutan yang ketara, menghilangkan garisan smile line, menghilangkan lemak pada wajah dan dagu, mencantikkan kelopak mata dan lain-lain.

Testimoni Rawatan Princess InstaLift (52 tahun)
Testimoni Rawatan Princess InstaLift (43 tahun)

Siapakah Yang Sesuai?

Rawatan ini selalunya dilakukan pada orang berumur 30 hingga 65 tahun. Matlamat rawatan Princess InstaLift ini adalah untuk mengembalikan keremajaan kulit wajah. Jadi lebih awal anda melakukannya maka lebih cepat anda dapat mengatasi tanda-tanda penuaan. 

Aplikasi Rawatan princess instalift

Rawatan ini amat berkesan digunakan untuk:

  • menutup kedutan yang ketara
  • mencantikkan struktur wajah
  • menghilangkan lemak pada wajah dan bawah dagu
  • mencantikkan kawasan mata

Orang ramai yang ingin mendapatkan rawatan princess instalift dinasihatkan berjumpa dengan doktor kecantikan yang bertauliah seperti Dr Rushmini Maris Ismail.

Siapa Dr Rushmini Marissa?

Dr Rushmini Marisa adalah:

  • Doktor Pakar Penegangan Wajah (LiftUp Specialist)
  • Doktor Pakar Estetik Berpengalaman
  • Mempunyai Klinik Antiageing
  • Mempunyai Spa Antiageing (Marissa Aesthetic) > 10 cawangan di seluruh Malaysia

Dr Rushmini Maris Binti Ismail merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India (MBBS) pada tahun 1997. Beliau memulakan kerjayanya dengan berkhidmat di beberapa klinik-klinik dan hospital-hospital kerajaan dan swasta sebelum membuka kliniknya sendiri 15 tahun yang lalu.

Beliau memulakan dengan membuka klinik pesakit luar. Setiap hari beliau didatangi oleh pesakit-pesakit yang mempunyai pelbagai jenis penyakit. Beliau juga melihat ramai orang yang sudah berusia mempunyai penyakit yang kronik dan memerlukan bantuan orang lain untuk hidup. Dari situ, beliau mendapat ilham untuk mengkaji dengan lebih mendalam berkaitan penyakit penuaan.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura. Setelah tamat pengajiannya, pada tahun 2013, beliau membuka sebuah pusat kecatikan dan anti-penuaan sendiri. Tujuan beliau adalah untuk memberi kesedaran kepada semua orang tentang kepentingan kesihatan dan kecantikan. Selain itu, ia juga bertujuan untuk memberi kesedaran dan pengetahuan tentang kepentingan hormon untuk tubuh badan yang sihat dan cergas.

Kerana keaktifan beliau dalam memperkenalkan rawatan anti-penuaan, Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-Persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap hari Khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV Al-Hijrah dan FEMINA di TV1. Dr Rushmini juga sangat aktif dalam menjalankan bengkel-bengkel dan ceramah-ceramah kesihatan dan kecantikan di klinik. Beliau juga giat menulis artikel-artikel yang berkaitan kesihatan dan kecantikan. Selain menulis artikel, beliau juga terkenal dengan bukunya yang bertajuk “Catatan Kehamilan” yang di ulang cetak beberapa kali.

As Seen On

Suasana Rawatan Marissa:

Sesi konsultasi bersama pakar

Sesi rawatan

Sesi feedback

Kelebihan Rawatan Marissa

Testimoni Rawatan princess instalift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

“Saya cukup berpuas hati dengan pada wajah saya. Hasilnya memang WOW dengan usia dah 63 tahun tetapi bila saya balik anak saya cakap macam umur 36. Memang tip-top, terima kasih Marissa..” – Pn. Jamilah, 63

“Wajah saya memang ada masalah yang teruk. Seperti masalah double chin, garisan smile line juga semakin banyak. Sekitar mata juga dah mula ada banyak eyebag. Saya suri rumah je tapi malu la dengan cik suami. Tapi lepas je buat rawatan Princess InstaLift haritu, memang berkesan. Nampak muka ni macam orang muda-muda. Cik suami pun puji.” – Puan Ainun, 43

“Walaupun sekarang saya masih 30 tahun, tapi wajah saya macam orang tua nampak kusam dan jatuh. Ia bukan saja buatkan wajah nampak tak bermaya, malah kelihatan lebih tua daripada usia.  Saya sangat berpuas hati dengan rawatan di Marissa Aesthetic kerana memberi kesan Superb pada wajah saya.” – Hanim, 28

Lokasi Kami

📍 MARISSA AESTHETIC HQ
No. 26-G, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih,
Selangor, Malaysia.

Berita Baik!

KINI RAWATAN EYEBAG ADA PROMO DISKAUN TERHAD SEHINGGA 50% UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA.

TAHNIAH! ANDA LAYAK!

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat untuk dapatkan harga PROMO!

Borang Sesi Konsultasi Rawatan PRINCESS INSTALIFT

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi PROMO adalah terhad!

    Legal Disclaimer: Products or services offered on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found on this website are results that have been forwarded to us by users of drruhminimaris.my, and may not reflect the typical user’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.