You are currently viewing Keseronokkan Di Bengkel Marissa Beauty Session

Keseronokkan Di Bengkel Marissa Beauty Session

Beauty Session merupakan hari istimewa yang memberi peluang kepada semua wanita untuk tampil menjadi lebih cantik. Objektif bengkel ini adalah untuk membina kesedaran dan kemahiran dalam hal-hal kecantikan, kesihatan dan  keyakinan diri.Bengkel ini  adalah sebuah program  bersepadu yang merangkumi pelbagai aspek termasuklah kesihatan fizikal dan mental gaya hidup sihat, kecantikkan,  keyakinan diri, penjenamaan serta pembangunan kendiri.   Kami percaya bahawa bengkel ini akan meningkatkan dan memperkukuh pengetahuan ramai orang  demi membina sebuah kehidupan yang lebih baik pada masa hadapan.
Antara kata-kata peserta yang telah menyertai bengkel Marissa Beauty Session:

Puan Salmah (56) Tahun

“Pekara pertama yang saya dapat di marissa aesthetic ialah scan muka dan saya dapat menggetahui masalah kulit wajah saya lebih mendalam dan saya sangat-sangat terkejut atas pemberitahuan scan yang berkuasa tinggi itu yang membuktikan bahwa kulit wajah saya mempunyai pelbagai masalah yang selama ini saya anggap pekara biasa , tetapi membuatkan saya tidak yakin dengan diri sendiri untuk berhadapan dengan semua orang”  
 Puan Zairiah (40) Tahun
“Akak dapat berbual-bual bersama Dr.Rushmini tentang bagaimana untuk menyelesaikan masalah kulit saya , Dr telah memberi pelbagai khidmat nasihat pada saya untuk saya kekal cantik dan sihat. Saya sangat-sangat berpuas hati dan gembira kerana dapat berjumpa dengan dr yang cantik dan pemberi nasihat yang sangat terbaik pada saya.”

 Puan Suhaila Daun (55) Tahun

“Akak berpuashati kerana saya boleh tahu penggunaan produk atau skin care dengan betul dan tepat sekali bagi memudahkan proses penuaan yang telah saya hadapi ini.sepanjang saya berjumpa dengan dr dan nasihat yanag telah diberikan kepada saya juga saya mengikuti cara tersebut, saya telah mendapat kesan yang terbaik dan best sangat, so saya rasa saya tidak rugi langsung hihi.”
Puan Hamidah (50) Tahun
“Kami mai buat rawatan dengan harga yang murah dan mendapat kesan yang sangat baik tauuu . ruginya pada sesapa yang tak mai buat rawatan tau. Saya rasa saya nak buat berkali-kali jah rasa tapi muka dah cantik dan berseri-seri jadi saya nak buat sebulan sekali dan nak maintain je hihihi.”

Puan Maimon (53) Tahun

“Wow tak sangka saya dapat produk percuma yang telah dijanjikan , jadi takpayah saya susah payah keluarkan duit yang banyak hihihi, harga produk yang sangat berkualiti dan berkesan tau. Keseronokan disini sangat-sangat saya tak dapat gambarkan kerana sangat best tauuu, isyaAllah kalau ada program bengkel ini lagi saya akan join lagiii. Dan saya pulang dengan wajah yang cantik bestnyaaaaa. ”

Leave a Reply