You are currently viewing Beauty Session Melaka 2018

Beauty Session Melaka 2018

Baru baru ini Dr Rushmini Maris Ismail (Doktor Pakar Kecantikan & Penuaan)amat berbesar hati untuk  mengadakan Bengkel Marissa Beauty Session di Melaka selama 3 hari iaitu pada 12,13 & 14 July 2018 di Marissa Aesthetic Cawangan Melaka  . Bayaran penyertaan hanya RM30 sahaja dan anda akan dapat sesi konsultasi percuma bersama pakar kecantikan. Selain itu, Sesi 3D analisis muka secara percuma . Terdapat spesial diskaun rawatan sehingga 60% diberikan kepada semua yang mengikuti bengkel tersebut dan ‘free gift’ bernilai RM70 dibawa pulang bersama.
Beauty Session merupakan hari istimewa yang memberi peluang kepada semua wanita untuk tampil menjadi lebih cantik. Objektif bengkel ini adalah untuk membina kesedaran dan kemahiran dalam hal-hal kecantikan, kesihatan dan  keyakinan diri.Bengkel ini  adalah sebuah program  bersepadu yang merangkumi pelbagai aspek termasuklah kesihatan fizikal dan mental gaya hidup sihat, kecantikkan,  keyakinan diri, penjenamaan serta pembangunan kendiri.Beauty Session selama 3 hari tersebut berjaya membawa ramai pelanggan yang inginkan perubahan.

Gambar Kemeriahan Semasa Bengkel Marissa Beauty Session Melaka

Image may contain: indoor Image may contain: 3 people, people smiling, people standing Image may contain: one or more people and indoor Image may contain: people sitting and indoor Image may contain: 1 person, sitting

Leave a Reply